3955 1997 |  info@medicsport.dk

Om MedicSport

Fakta om os

 

medicsport

 

MedicSport blev grundlagt i 1992 af Bjørn Barsø og er idag totalleverandør af udstyr og løsninger til fitness og healthcare. Vi leverer sammen med Fitness Solutions fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv.

MedicSport er en del af koncernen Fitness & Healtcare Group A/S, der har omkring 70 ansatte. Foruden MedicSport og Fitness Solutions består koncernen af Proterapi og LivingSport

Proterapi forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning. LivingSport er udbyder af træningsudstyr i hele Norden og henvender sig til detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger samt enkelte partnere inden for professionelt udstyr.

Vores webshops omfatter fitnessbutikken.dk, fitnessSport.se og nettofitness.dk, hvor du kan finde alt inden for træningsudstyr til privat brug.

Koncernen repræsenterer samlet set en række anerkendte brands og er specialister inden for området af fitness- og healthcareløsninger.

Vores værdier

  • Vi har en åben, ærlig og tillidsfuld indstilling og behandler vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet.
  • Vi ønsker at blive opfattet som en seriøs partner frem for 'bare' en leverandør, og vi yder en kompetent og professionel service. 
  • Vi tager os godt af vores eksisterende kunder og velkommer altid nye.
  • Vi handler proaktivt og går efter enkle og velfungerende løsninger med stærke kvalitetsprodukter.
  • Vi ser muligheder og er lette at gøre forretning med.

Kan vi hjælpe dig?

Find vores kontaktoplysninger og/eller din relevante kontaktperson her.