3955 1997 |  info@medicsport.dk

Stærk nyhed fra Life Fitness: Axiom styrketræningsserie!

Vi introducerer den nye, stilrene og alsidige styrketræningsserie fra Life Fitness: Axiom! 

Serien består af 18 single- og dualmaskiner, en dobbelt justerbar pulley samt 12 bænke og stativer. Det moderne og indbydende udtryk skaber, sammen med et højt funktionalitetsniveau, de optimale styrketræningsrammer i ethvert træningsmiljø. 

STILREN - EFFEKTIV - PÅLIDELIG

Med Life Fitness Axiom får du en komplet styrketræningsserie i et stilrent, gennemgående design (med mulighed for selv at vælge farve på stel og betræk mod et mindre tillæg). 

Udstyret er intuitivt og brugervenligt, og med de biomekaniske bevægelser vil brugeren opleve naturlige, glidende bevægelser og dermed få det optimale ud af træningen, uanset niveau.

Serien består af pladsbesparende udstyr, så man på selv få kvadratmeter kan skabe en optimal og varieret sammensætning af maskiner til alle typer af brugere - med mulighed for god afstand til hinanden. 

Er du interesseret i at se nogen af de enkelte produkter? Find videoer her.  

 

Vil du vide mere?

Find flere informationer i denne brochure og på Life Fitness' website. Det er muligt at kombinere Axiom med Insignia-linjen. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere informationer om serien og de mange forskellige muligheder.