3955 1997 |  info@medicsport.dk

SportsArt

Er du interesseret i at tiltrække flere medlemmer til dit center og spare på el-regningen?

Få en grøn profil med SportsArts ECO-POWR-koncept: "Træn og generér strøm". 

SportsArt er én af verdens største leverandører af fitnessudstyr, og de tilbyder et stort sortiment af både styrketrænings- og cardioudstyr. Siden deres opstart i 1977 har SportsArt været kendt for deres innovative design og simple kvalitetsudstyr, der er let at benytte for alle brugere. De søger konstant efter nye trends og muligheder for at forny standarden af udstyret inden for fitnessindustrien.

Og man må sige, at de rammer spot on på et meget aktuelt tema med deres relancering af SportsArt-brandet som "The Green Fitness Company". Ud fra en bæredygtig og miljøbevidst strategi har de udviklet den revolutionerende SportsArt ECO-POWR linje, der omsætter menneskeskabt energi (via træningen) til anvendelig elektricitet. Det skåner derfor miljøet, og samtidigt bliver der sparet på energiregnskabet. 

Læs om konceptet her.

ECO-POWR linjen fremstår i et eksklusivt og fuldendt design, hvor der er en stærk sammenhæng mellem den grønne profil og produkterne. Det elegante design og de ekstraordinære funktioner, kombineret med den nyeste energigenererende teknologi, giver en optimal træningsoplevelse for alle brugere.  

De enkelte produkter kan du finde ved at klikke her.

Se og download online kataloger
 

Er du interesseret i at blive klogere på SportsArts produktsortiment? Klik her, hvor du frit kan læse og downloade kataloger med hhv. styrke- og cardiotræningsudstyr. 

SportsArt Kredsloeb

Udvalgte produkter fra SportsArt

Se billeder af SportsArt-udstyr