3955 1997 |  info@medicsport.dk

Hammer Strength

Hammer Strength præsenterer bundsolidt styrketræningsudstyr, der hjælper brugere med at nå deres mål – også elitesportsudøvere. Formålet med maskinerne er at imitere kroppens naturlige bevægelser, hvorfor biomekanikken sikrer en naturlig bevægelse og træning af alle kroppens muskelgrupper. Hammer Strength er verdens førende brand i Plate Loaded træningsudstyr. Med 80 innovative maskiner, der er designet på baggrund af over 25 års erfaring og i samarbejde mellem trænere, atleter og sportsudøvere, har de stor viden om den nyeste træningstrend og -teknologi.

Hammer Strength har med deres solide og revolutionerende udstyr formået at skabe et stærkt globalt brand, som bliver distribueret og genkendt af mange eliteudøvere.

Vil du vide mere om Hammer Strengths produktudvalg kan du enten downloade et online katalog længere nede på siden eller:

- Finde din relevante kontaktperson her. Vi vil meget gerne rådgive dig

- Klikke videre til Hammer Strength's side, hvor du får et overblik over de forskellige produktkategorier.

 

Se og download online katalog

Er du interesseret i at blive klogere på Hammer Strengths produkter, som bl.a. tæller racks i forskellige former, skivebaseret styrketræningsudstyr og bænke? 

Klik her, hvor du frit kan læse og downloade kataloget. 

Hammer Strength

Se billeder af Hammer Strength-produkter