3955 1997 |  info@medicsport.dk

Marketing

Skal du have hjælp til din markedsføring? 

Vi ønsker at hjælpe vores kunder så meget, vi kan – og vi ved at markedsføring af dit center er vigtig for at skabe succes. Hos MedicSport har vi vores egen marketing-afdeling, som du kan få glæde af, når du er kunde hos os. Vi arbejder både med trykt og digitalt materiale, og vi deler gerne ud af vores erfaring med begge dele. 

Starter du et nyt center op, kan vi fx hjælpe med foldere, plakater og bannere, som forhåbentligt kan tiltrække en masse medlemmer. Vi hjælper også gerne med materialer, hvis du får produktnyheder eller lignende i dit center, eller måske har brug for noget nyt til vægge/søjler/vinduer etc. 

Udover de trykte materialer tilbyder vi at lave bannere til websites/sociale medier. Desuden kan vi tilbyde at lave surveys, som kan give dig et indblik i dine medlemmers tilfredshed.

Online platform 

Endelig får du adgang til vores online platform, hvor der ligger en masse materiale, som frit kan downloades og på forskellig vis bruges til markedsføring. Der er masser af produkt-/miljøbilleder og videoer (til fx website og sociale medier), diverse logoer, e-guides (bl.a. omkring online markedsføring) og e-kataloger, ligesom der findes masser af eksempler på ting, vi har lavet.

Kan vi gøre noget for dig? 

  • Er der noget materiale, du gerne vil tale med os om?
  • Nogle billeder du mangler?
  • Har du brug for inspiration?
  • Andet? 

Kontakt os meget gerne og så finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige løsning til dig. 

2787 3786 / marketing@medicsport.dk